ОБАВЕШТЕЊЕ О САТНИЦИ ОКРУЖНОГ/ГРАДСКОГ ТАКМИЧЕЊА

КАЛЕНДАР СВИХ ТАКМИЧЕЊА ПРАВИ МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ И ОБРАЗОВАЊА И ОН ЈЕ ВАЖЕЋИ СВЕ ДОК ГА ИСТО МИНИСТАРСТВО НЕ ПРОМЕНИ.

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ЗА ГИМНАЗИЈЕ И СРЕДЊЕ СТРУЧНЕ  ШКОЛЕ ОДРЖАВА СЕ 13.АПРИЛА 2014. У 10 ЧАСОВА

ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ У БЕОГРАДУ БИЋЕ ОДРЖАНО У ПРВОЈ БЕОГРАДСКОЈ ГИМНАЗИЈИ ЗА СРЕДЊЕ ШКОЛЕ.

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ЗА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ ОДРЖАВА СЕ 26.АПРИЛА 2014.ГОДИНЕ У 13 ЧАСОВА

ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ У БЕОГРАДУ ЗА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ БИЋЕ ОДРЖАНО У ШКОЛИ „20.ОКТОБАР“

5 Responses to “ОБАВЕШТЕЊЕ О САТНИЦИ ОКРУЖНОГ/ГРАДСКОГ ТАКМИЧЕЊА”

1. milica каже:

Ja bih da vam postavim jedno pitanje, prvi sam razred srednje strucne skole. Na opstinskom takmicenju iz istorije osvojila sam prvo mesto, i profesor mi je rekao da sam se direktno plasirala na republicko takmicenje. Ja mislim da to nije tacno, i da je profesor pogresno imformisan. Ako biste mogli samo da mi kazete da li je moguce da sam se zaista plasirala na republicko takmicenje ili ipak idem na gradsko. Tolika mi je zbrka trenutno u glavi, da ne znam sta da radim jer je gradsko sledece nedelje a nisam uspela da se spremim :( ako mozete odgovorite mi sto pre. Unapred hvala puno :)

• Sasa каже:

Nema naravno direktnog plasmana sa opstinskog na drzavno takmicenje. Kao sto nema direktnog plasmana ni na jedan nivo takmicenja vec se mora proci svaki novo takmicenja da bi se ucenik plasirao na sledeci nivo.

2. Sasa каже:

SVI INFORMACIJE KOJE SE ODNOSE NA GRADIVO KOJE SE SPREMA ZA OKRUZNO TAKMICENJE NALAZE SE NA SAJTU

3. Nemanja каже:

Poštovani,

Znam da na Vašem sajtu piše da za okružno takmičenje za I razred gimn. treba učiti gradivo sa optšinskog + Stari Rim, ali nije mi jasno koja se zadnja lekcija odnosi na to, jer nije isto u svim udžbenicima. Možete li mi, molim vas, reći koja je poslednja stranica po Zavodom udžbeniku?