ОПШТИНСКО ЗА СРЕДЊЕ ШКОЛЕ БИЋЕ 23.МАРТА 2014.

Поштовани професоре Марковићу,

У вези са Вашим дописом, достављеним електронском поштом, који се односи на термин општинског такмичења из историје за ученике средњих школа,обавештавамо Вас да  Министарство није сагласно да оно, због одржавања републичких избора, буде одржано 22. марта 2014. године, уместо 16. марта 2014. године, јер се тај термин поклапа са термином окружног такмичења Књижевне олимпијаде и Републичког такмичења из филозофије. Пракса у припремању Календара јесте да се избегну преклапања термина такмичења из  сродних наставних области.  Нови термин за општинско такмичење из историје може бити 23. март 2014. године.

34 Responses to “ОПШТИНСКО ЗА СРЕДЊЕ ШКОЛЕ БИЋЕ 23.МАРТА 2014.”

1. Igor Markov каже:

Da li je ovo definitivno da je takmičenje 23. marta. I u koje vreme?

• Sasa каже:

Такмичење је у 10:00 часова . Добиће те званичну потврду преко школске управе.

2. Milica Jankovic каже:

Mozete li mi reci po kom udzbeniku se sastavlja test za IV razred gimnazije (Ljusic ili Djuric-Pavlovic) i da li se pitanja moraju sastavljati tako da se odgovori mogu naci u oba udzbenika?

3. Bojan каже:

Da li postoji mogucnost samostalne prijave za takmicenje iako profesor ne zeli da me vise salje na takmicenje iz licnih razloga? Inace sam vec osvajao diplome na republickom takmicenju. Hvala

4. Malina каже:

Po kom udzbeniku ce biti pitanja za prvi razred gimnazije jer ih ima tri? Hvala

5. Gimnazijalka каже:

Koje se gradivo sprema za II razred prirodno-matematičkog smera?

6. Nemanja каже:

U koliko sati će početi okružno takmičenje za gimnazije iz istorije?
    I okružno iz biologije je istog dana (13.4.), biologija će početi najverovatnije u 11h, da li postoji mogućnost da istorija počne u 13h?

7. Aca каже:

Да ли се за трећи разред спрема градиво из Љушићевог уџбеника у издању Завода за уџбенике? Да ли је то довољно?

8. milutin каже:

Interesuju me, da li je test za takmicenje iz istorije za srednje strucne skole jedinstven, konkretno za srednju medicinsku skolu, hvala

9. Gimnazijalac каже:

Da li postoji mogućnost pomeranja satnice okružnog takmičenja iz istorije, zbog poklapanja sa okružnim takmicenjem iz biologije?

• Sasa каже:

Istorija pocinje za osnovce u 13:00 I tu nema pomeranja. A za srednje skole u 10:00 I tu nema pomeranja

10. Maja каже:

Jedno pitanje…kad smo bili na Knjizevnoj olimpijadi rekli su nam da ko je bio prosle godine na republickom takmicenju ima direktan plasman na okruzno…da li to vazi i za istoriju???

11. Dosadna каже:

I da li je na kraju pomereno takmicenje…mojoj skoli nije.dosao nikakav dopis….Moram da znam da vidim kako da ucim preostalo gradivo…

12. Nevena каже:

Da li se za Gimnaziju drustvenog smera priprema i opsta i nacionalna istorija?

13. milica каже:

Ja idem u Prvu ekonomsku skolu, pitala sam vec profesora da li bih mogla da idem na takmicenje, ali mi je on rekao da on ne zna nista o tome, jer ga niko o tome ne obavestava. Zatim sam pitala direktora i on mi je dao slican odgovor… i sada ne znam sta da radim. :( Obojica kazu da im ne stizu nikakvi dopisi. Htela bih da znam da li ce u nasu skolu stici dopis, i da li cu moci da se prijavim?

• Sasa каже:

Свашта. Нека твој директор позове директора Прве београдске гимназије па ће се информисати.

14. JASMINA каже:

U kojoj školi će se održati takmičenje za srednje škole na opštini Savski venac? Na koji kontakt telefon da vam se obratimo ?

15. Pop каже:

Da li se za opstinsko takmicenje za IV razred gimnazije uci cela knjiga ili je gradivo smanjeno za opstinsko takmicenje?

16. Sasa каже:

Na sajtu se nalazi spisak