ТЕХНИЧКО УПУТСТВО О РЕАЛИЗАЦИЈИ ТАКМИЧЕЊА

Tehnicko uputstvo o realizaciji takmicenja

4 Responses to “ТЕХНИЧКО УПУТСТВО О РЕАЛИЗАЦИЈИ ТАКМИЧЕЊА”

1. Roditelj каже:

Postovani, interesuje me da li deca mogu da vide svoj rad nakon objavljivanja rezultata takmicenja. Ako mogu, na koji nacin se to moze uraditi i u kom roku?

• Sasa каже:

Не.Жалбу подноси предметни наставник на дан такмичења и то се решава у свакој школи истог дана.

2. Roditelj каже:

Postovani, znam da kopiranje testova nije u direktnoj vasoj nadleznosti, ali da li postoji mogucnost, makar za iduca takmicenja, da se ipak postave neki standardi i u pogledu kvaliteta fotokopija. Test za sesti razred osnovne skole,imao je katastrofalni kvalitet (sto se moze videti svuda gde su objavljeni testovi), pa verovatno ni same skole organizatori opstinskog takmicenja nisu mogle popraviti, nego samo pokvariti kvalitet fotokopije. Obratite paznju, molim vas na test za sesti razred osnovne skole, gde je prvo pitanje samo crna fleka i trinaesto pitanje, treci manastir. Prosle godine, u pogledu testa za peti razred, isti problem je postojao. Hvala Vam.

• Sasa каже:

Апсаолутно се слажем са вама.Сад то зависи од много фактора.Каква је штампач или копир апарат у свакој школи домаћину.Јер оригинални примрак је био сасвим задовољавјућег квалитета.Коструктивна критика радићемо на томе.